Vino la Atelierele de Idei Unica să afli cum se aleg cadourile memorabile!

Marți, pe 11 decembrie 2018, revista Unica și glo te invită la Galeriile Galateca, la un workshop intitulat “Goana după cadouri”.

Mai sunt atât de puține zile până la Crăciun, încât știm că mulți dintre voi nu au avut timp să se ocupe de alegerea cadourilor pentru cei dragi, așa că revista Unica s-a gândit să ne vină în ajutor cu câteva sfaturi și idei bine țintite, în cadrul unei noi ediții a Atelierelor de Idei Unica. Vom afla cum să cheltuim banii de cadouri cu folos și ce experiențe inedite putem dărui.

Așa că te invităm să te înscrii la Atelierele de idei Unica, întâlnirea dedicată Sărbătorilor de iarnă, apoi să participi la o sesiune de idei creative, folositoare și inspiraționale.

Participarea la eveniment se face pe bază de înscriere: completează formularul online până la data de 10 decembrie, iar dacă te afli printre cei selecţionati, vei primi un e-mail de la echipa revistei Unica cel târziu până la data de 10 decembrie.

Invitații serii vor fi Adrian Asoltanie, consultant financiar, Ileana Badiu, Maria Comandasu (iWonder), Emil Rengle, câștigătorul concursului Românii au Talent și Fabulous Muses – Diana Enciu și Alina Tanasă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro