Actorii din serialul Suits au sosit la Londra pentru nunta regală

Invitații la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle au început să sosească în capitala Angliei. Actorii din serialul Suits, colegii de platou ai lui Meghan Markle, au venit și ei pentru nunta regală. 

Printre primii invitați care au sosit la Londra s-a numărat Gabriel Macht, care interpretează rolul lui Harvey Specter în serialul Suits. Actorul, care a venit însoțit de soția lui, Jacinda Barrett, s-a plimbat ieri prin capitala Angliei și a postat fotografii pe Instagram.

Yesterday #london #hydepark Today #guess

A post shared by Gabriel Macht (@iamgabrielmacht) on

Rick Hoffman, care îl interpretează pe Louis Litt în Suits, a postat un video pe Instagram, în care spune fanilor că este foarte entuziasmat să participe la „un eveniment foarte special“.

#suitorcheckin

A post shared by Rick Hoffman (@rickehoffman) on

Alți foți colegi de platou și prieteni apropiați ai lui Meghan Markle sunt așteptați la nunta care va avea loc mâine. Printre aceștia se numără Patrick J. Adams, Abigail Spencer, Gina Torres și Amanda Schull. Actorii din Suits vor fi printre cei 600 de invitați care vor participa la ceremonia religioasă de la Capela Sf. George. Ei nu au vor participa și la recepțiile date în cinstea mirilor, pentru că nu au fost invitați.

Doria Ragland, mama lui Meghan Markle a sosit în Londra miercuri și deja i-a cunoscut pe membrii familiei regale britanice. Iată tot ce trebuie să știi despre nunta Prințului Harry și a lui Meghan Markle, de la felul în care se va desfășura ceremonia, până la cine se va ocupa de tort și aranjamentele florale.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro