Angelina Jolie și Brad Pitt, din nou împreună

De când au anunțat că divorțează, presa este cu ochii pe ei. S-a vehiculat că cei doi nu reușesc să cadă de acord în ceea ce privește divorțul lor, dar lucrurile nu stau chiar atât de rău, conform ultimelor știri.

Deși se află în plin divorț și în mijlocul unui scandal mediatic, cei doi continuă să colaboreze pe plan profesional. După ce am citit declarația emoționantă a Angelinei despre divorțul lor și am aflat de AICI motivul pentru care Brad Pitt a lipsit de la Premiile Oscar, presa anunță că cei doi pun bazele unei noi afaceri împreună. Cei doi actori comercializează propriul ulei de măsline extravirgin, Miraval Olive Oil.
Uleiul este produs la vila pe care actorii o dețin în Franța, în parteneriat cu familia Perrin, Château Miraval, în valoare de 60 de milioane de dolari. Conform publicației People, uleiul de măsline este deja disponibil în Franța de câteva săptămâni și poate fi achiziționat de pe site-ul oficial al familiei Perrin, la prețul de 30 de dolari. Un purtător de cuvânt al brandului a declarat că momentan s-au produs doar 10.000 de sticle, disponibile doar în Europa, dar că în câteva săptămâni produsul va intra și pe piața din Statele Unite ale Americii.

Nous vous présentons aujourd’hui, l’Huile d’Olive Miraval. Pleased to introduce you Miraval Olive Oil. #miraval #provence

O postare distribuită de Miraval Provence (@miravalprovence) pe

Aceasta nu este prima dată când Jolie și Pitt profită de vila lor din Franța pentru a porni o afacere. În 2013, aceștia au început să comercializeze vin rose, ajutați fiind de Familia Perrin. Marc Perrin a declarat pentru Agence France Press că cei doi au început să producă ulei de măsline în mijlocul divorțului pentru a demonstra devotamentul lor față de proprietatea pe care o dețin și pentru a pune bazele unei afaceri de care vor putea profita copiii lor în viitor. „Avem proiecte pe termen lung și recent am lansat un rose care poartă numele noastre  <îmbuteliat de Pitt, Jolie și Perrin>“, a declarat acesta.

Chiar dacă cei doi nu mai formează un cuplu, ne bucurăm să aflăm că sunt în continuare o echipă și își doresc să lucreze împreună, de dragul copiilor lor.

Foto: Hepta

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro