Ariana Grande lansează un nou parfum și pare să aibă legătură cu logodna cu Pete Davidson

Aproape că nu mai putem ține pasul cu viața Arianei Grande în momentul acesta. Mai întâi a renunțat la machiaj pentru coperta Vogueși-a făcut publică relația printr-o fotografie adorabilă, iar de curând am aflat că s-ar fi logodit cu Pete Davidson, la doar câteva săptămâni de relație. Noutatea zilei? Ariana Grande lansează un nou parfum și pare să aibă legătură cu relația cu Pete.

Dacă o urmărești constant pe Ariana Grande pe rețelele sociale, probabil ai observat că are o nouă obsesie. De fiecare dată când publică fotografii sau clipuri cu Pete, ori atunci când cei doi vorbesc în comentarii, folosesc emoticonul cu norișor. Acest lucru ne-a dat de gândit și când Ariana Grande a anunțat că lansează un nou parfum, pentru că acesta pare să aibă legătură cu logodna cu Pete.

Ariana Grande lansează un nou parfum

Ariana Grande și-a anunțat fanii că lansează un nou parfum. Ce legătură are cu logodna cu Pete? Nici noi nu știm, însă forma sticluței în formă de norișor și teaserele pe care le-a tot împrăștiat pe toată social media despre Cloud 9 („Al nouălea cer”) ne fac să credem că relația cu el a fost inspirația ei pentru a crea acest nou parfum.

În anticiparea lansării, Ariana Grande a publicat pe Twitter un scurt clip în care apare o sticluță de parfum în formă de norișor. „Un nou parfum vine în curând”, este mesajul afișat la finalul videoclipului, lucru care ne-a dat de înțeles că este vorba despre o creație a artistei. Desigur, în descriere a atașat cunoscutul emoticon.

Un alt indiciu că noul parfum al Arianei Grande ar putea avea legătură cu relația cu Pete este faptul că fanii lor i-ar fi văzut purtând tatuaje la fel. Cei doi ar avea pe degete tatuaje similare cu nori. Deși au doar câteva săptămâni de când sunt împreună, nu ne mai miră nimic având în vedere că sunt deja logodiți.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro