Ariana Grande și Pete Davidson s-au logodit după doar câteva săptămâni de relație

După o despărțire grea de Mac Miller la începutul anului, Ariana Grande și-a făcut recent publică relația printr-o fotografie adorabilă. Anunțul a fost o surpriză și pentru fani, însă de data aceasta, vestea că Ariana Grande și Pete Davidson s-au logodit ne-a luat cu adevărat prin surprindere.

La mai puțin de o lună de când a recunoscut că sunt împreună, Ariana Grande și Pete Davidson s-au logodit. Mai multe surse au confirmat pentru People că cei doi sunt extrem de fericiți împreună și că nu ascund deloc acest lucru.

Ariana Grande și Pete Davidson s-au logodit

„Este o logodnă recentă. Sunt doar doi oameni care au găsit rapid dragostea și care se fac fericiți reciproc tot timpul. Amândoi au început să vorbească despre asta weekendul trecut. Nu au nimic de ascuns”, a declarat o sursă apropiată a cuplului, despre vestea că Ariana Grande și Pete Davidson s-au logodit.

La scurt timp după ce anunțul a fost făcut public în diverse reviste și publicații, Ariana a scris pe Twitter „Te iubesc atât de mult bună & mulțumesc te iubesc pa”.

Cu toate astea, Ariana Grande și Pete Davidson au refuzat să comenteze detaliile logodnei atunci când au fost contactați de jurnaliști.

Relația celor doi a început la puțin timp după ce Ariana s-a despărțit de rapper-ul Mac Miller, despărțire despre care artista susținea că a fost una extrem de toxică. Ariana și Pete și-au făcut publică relația la finalul lunii mai, iar acum, la mai puțin de două săptămâni de atunci, publicațiile mondene anunță logodna celor doi.

Vestea că Ariana Grande și Pete Davidson s-au logodit atât de repede ne dă de înțeles că relația lor se mișcă foarte rapid și că, probabil, și nunta ar urma să aibă loc cât mai curând posibil. Ariana și Pete sunt extrem de îndrăgostiți, spun sursele apropiate lor, și nu ascund deloc acest lucru.

Foto: Hepta/Northfoto

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro