Cardi B răspunde controverselor legate de sarcină și carieră

Este de ajuns să pornești cel mai apropiat radio și vei avea toate șansele să asculți o piesă Cardi B. Pe rapperița din Bronx o poți vedea și auzi peste tot în ultima vreme, însă nu toată lumea o lasă să se bucure de succesul ei. La scurt timp după ce aceasta a confirmat că este însărcinată, oamenii au reacționat negativ legat de sarcina și cariera ei, considerând că acest lucru îi va pune capăt carierei aflate în plină ascensiune.

Cardi B răspunde criticilor negative

Cardi B se bucură de un succes răsunător, iar în ultima vreme este prezentă peste tot: în topuri, pe Instagram, la Saturday Night Live, ba chiar a găzduit show-ul de luni al emisiunii The Tonight Show alături de Jimmy Fallon, unde a fost absolut minunată. Albumul ei de debut, Invasion of Privacy, a fost lansat pe 6 aprilie și a primit discul de platină încă din prima zi (ceea ce o face să fie prima cântăreață care reușește această performanță în istoria muzicii). În plus, va concerta pe scena festivalului Coachella pe 15 și 22 aprilie și plănuiește să înceapă turneul solo în următoarele săptămâni. Dacă toate acestea nu erau de ajuns, Cardi B va cânta și în deschiderea câtorva dintre concertele lui Bruno Mars planificate pentru această toamnă. Cântăreața se bucură de o perioadă extraordinară!

Cardi B răspunde controverselor legate de sarcina și cariera ei

Cu toate acestea, există voci care nu o lasă să se bucure pe deplin de succesul ei. La scurt timp după ce a confirmat la Saturday Night Live că este însărcinată, oamenii au început să o critice pentru această decizie, ba chiar să afirme că este o greșeală să rămână însărcinată tocmai într-un moment atât de înfloritor pentru cariera ei. Pe social media a roit teoria că această decizie îi va asasina cariera, de parcă este absolut crucial ca femeile să aleagă între a fi mame și a avea succes profesional.

În ciuda acestor critici, Cardi B nu a lăsat să o atingă părerile celor de pe social media. Săptămâna aceasta s-a oprit la emisiunea Ebro in the Morning și ne-a confirmat ceea ce știam deja: cântăreața este capabilă să fie mamă și să rămână în vârful topurilor muzicale.

„De ce nu le pot avea pe amândouă? De ce trebuie să aleg între a avea un copil și a avea o carieră? Familie sau carieră? Unde greșesc?” le-a spus ea gazdelor emisiunii, Ebro și Laura Stylez.

Evident, răspunsul este că nu greșește nicăieri.

Cardi B are un mesaj pentru toți cei care continuă să îi privească sarcina în mod negativ: „Am 25 de ani și voi încerca să spun asta în cel mai modest mod cu putință: Sunt milionară. Sunt recunoscută. Știu că dacă voi face mișcările corecte, voi avea întotdeauna bani.”

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro