Care este hobby-ul Prințesei Charlotte

Prințul William a dezvăluit un detaliu adorabil despre Prințesa Charlotte. Acesta a spus care este hobby-ul fiicei lui, în vârstă de doi ani și jumătate. 

În timp ce multe fetițe se visează prințese, micuța Charlotte se visează… dansatoare. În cadrul recepției organizate cu ocazia Zilei Commonwealth-ului, Prințul William și Kate Middleton au stat de vorbă cu Primul Ministru al Maltei, Joseph Muscat, soția și cele două fetițe ale lor.

 

Michelle Muscat, soția Primului Ministru al Maltei, le-a spus membrilor familiei regale britanice că gemenele Etoile Ella și Soleil Sophie Muscat urmează cursurile unei școli de arte – ceea ce l-a făcut pe Prințul William să se gândească că fetița lui ar fi și ea încântată de asta. „Fiica mea, Charlotte, iubește să danseze“, a spus acesta familiei Muscat.

Charlotte, care va împlini trei ani în mai, se transformă într-o adevărată domnișoară. O sursă a declarat pentru revista People că micuța prințesă „este foarte politicoasă, dar și amuzantă și plină de energie. Este foarte drăguță, are încredere în ea și este foarte vorbăreață“. Fetița învață limba spaniolă de la bona ei, Maria Turrion Borrallo, care este din Spania.

Din ianuarie, Prințesa Charlotte a început să meargă la grădiniță. Iată fotografiile făcute de Ducesa de Cambridge fetiței ei, pe scările Palatului Kensington, înainte de a începe prima zi de grădiniță.

Willcocks Nursery School, grădinița Prințesei Charlotte se află la o aruncătură de băț de Palatul Kensington, unde locuiște Prințul William împreună cu familia lui și este cunoscută pentru standardele înalte. Ducele și Ducesa de Cambridge au ales chiar ei grădinița. „Au ales această grădiniță pentru că s-au gândit că este cel mai bun pas în educația lui Charlotte și au fost impresionați de munca pe care o fac cei de acolo“, a declarat o sursă din interiorul familiei regale britanice.

 

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro