Cine ar putea să o conducă pe Meghan Markle la altar?

După ce am aflat că Thomas Markle nu va mai participa la nunta fiicei sale cu Prințul Harry, nu putem să nu ne întrebăm: atunci cine o va conduce pe Meghan Markle la altar? Iată toate posibiltățile (iar răspunsul îl vom afla sâmbătă, când va avea loc nunta regală).  

Cu toate că era confirmat că tatăl lui Meghan Markle o va conduce pe aceasta la altar în ziua nunții, Thomas Markle nu doar că nu va mai face asta ci nu va participa deloc la marele eveniment din viața fiicei sale. Motivul sunt câteva fotografii cu acesta ce păreau să fi fost surprinse de paparazzi. Mai tarziu a fost dezvăluit faptul că imaginile au fost regizate după un scenariu bine pus la punct, iar Samantha Markle, sora vitregă a actriței din Suits a recunoscut că ideea înscenării a fost a ei.

Luni seară, Palatul Kensington a dat publicității un comunicat de presă în care anunța că tatăl lui Meghan nu va mai participa la nunta regală. Thomas Markle a mărturisit că a suferit un infarct în urmă cu o săptămână și, deși ar vrea să ia parte la nuntă, nu va putea face asta pentru că urmează să fie operat.

Cine ar putea să o conducă pe Meghan Markle la altar sâmbăta aceasta?

Deși tradiția spune că tatăl miresei își conduce fiica la altar, Carolyn Harris, istoric regal, spune că nu este o regulă bătută-n cuie.

Într-un interviu acordat E! News, Carolyn Harris a spus că mai multe mirese din familia regală britanică au ales alte persoane pentru a le conduce la altar. Regina Victoria a fost condusă la altar de unchiul patern, iar Prințesa Elena și Prințesa Beatrice au fost însoțite de Regina Victoria.

S-a speculat că Prințul William ar putea să o conducă pe Meghan la altar, însă este greu de crezut că acest lucru se va întâmpla, dat fiind că el va fi cavalerul de onoare al Prințului Harry, deci are deja un rol clar în cadrul nunții regale. Prințul Charles ar putea fi un bun candidat la acest rol, mai ales că el va fi socrul lui Meghan Markle. La începutul anului se zvonea că fosta actriță își dorește să fie condusă la altar de mama ei, Doria Ragland.

După spusele lui Carolyn Harris, o altă opțiune ar fi ca Meghan Markle și Prințul Harry să pășească împreună în Capela St. George.  Având în vedere că cei doi „și-au pus aprenta pe pregătirile de nuntă, personalizând lucrurile în funcție de preferințele și circumstanțele lor” nu ar fi o surpriză să-i vedem încălcând această tradiție și venind împreună la cununia religioasă.

Cu doar trei zile înainte de marele eveniment, nu putem să nu ne gândim la diferențele dintre nunta Prințului Harry cu Meghan Markle și nunta Prințului William cu Kate Middleton. Există câteva diferențe cheie între cele două, în special în ceea ce privește atmosfera și tonalitatea pe care o va avea evenimentul. Noi le-am trecut pe toate în revistă.

Ziua cea mare se apropie cu pași repezi și odată cu ea crește și nerăbdarea noastră! Până atunci, iată tot ce trebuie să știi despre nunta Prințului Harry și a lui Meghan Markle, de la felul în care se va desfășura ceremonia, până la cine se va ocupa de tort și aranjamentele florale.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro