Cine va organiza petrecerea burlacilor a Prințului Harry

Se pare că Prințul William și Prințul Harry sunt dispuși să ia o pauză de la protocolul regal și sunt gata de petrecere. Desigur, având în vedere că fac parte din familia regală, nu ne putem aștepta la o petrecere a burlacilor în stilul filmului Marea Mahmureală.

Iar cel care se va ocupa de planificarea întregii petreceri este, bineînțeles, Prințul William, fratele Prințului Harry. ,,Nu vă așteptați la nimic ieșit din comun ” a declarat o sursă pentru Us Weekly.

Această nouă datorie de nuntă a Prințului William nu ne surprinde deloc, mai ales că Prințul Harry l-a rugat pe fratele său cel mare să-i fie cavaler de onoare la nunta sa care va avea loc în mai 2018. ,,Harry are mulți prieteni, însă rolul de cavaler de onoare îl va avea fratele său, William” a dezvăluit o sursă de la Casa Regală.

Așadar, se pare că acesta îi întoarce favoarea fratelui său, după ce în 2011, Prințul Harry a fost cavaler de onoare la nunta dintre Prințul William și Kate Middleton, care acum este însărcinată pentru a treia oară.

Pe atunci, Prințul Harry s-a ocupat de petrecerea burlacilor, aceasta având loc la o casă de la țară și au fost invitați cei mai apropiați prieteni ai Prințului William; James Meade, Thomas van Straubenzee și Guy Pelly. Hm, suntem curioase, oare cine se va afla pe lista invitaților la petrecerea Prințului Harry?!

Dacă Prințul Harry știe sigur că va avea parte de o petrecere a burlacilor, despre petrecerea burlăcițelor nu s-a făcut nicio declarație până acum. Însă ne așteptăm ca viitoarea cumnată, Kate Middleton, a lui Meghan Markle să se ocupe de petrecere, așa cum a făcut atunci când sora sa, Pippa Middleton s-a căsătorit. Ducesa de Cambridge, Pippa Middleton și câțiva prieteni apropiați au petrecut un weekend de neuitat la schi, în Alpii francezi.

Foto: Hepta

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro