Conflictul dintre Sarah Jessica Parker și Kim Cattrall

Nu era niciun secret că între cele două actrițe, foste colege de platou pentru serialul și seria de filme „Sex and the City”, ar fi existat mai multe neînțelegeri de-a lungul timpului. Weekendul trecut, un nou conflict a izbucnit între Sarah Jessica Parker și Kim Cattrall.

Ultimul scandal a izbucnit în contextul tragediei de familie a lui Kim Cattrall.

Actrița a anunțat vestea tragică a morții fratelui ei, dispărut la începutul lunii și găsit decedat în Alberta, Canada. Imediat după anunțul ei, actrița a mulțumit pe Twitter tuturor fanilor și colegilor care i-au oferit suportul lor în ultimele 72 de ore.

La scurt timp, a postat pe Instagram o fotografie cu textul „Nu am nevoie de dragostea sau suportul tău @sarahjessicaparker”.

„Mama mea m-a întrebat astăzi când va înceta ipocrita de Sarah Jessica Parker să se amestece în viața mea” a scris Cattrall în descrierea fotografiei. „Încercările tale continue de a ajunge la mine îmi reamintesc cât de urât te-ai purtat cu mine de-a lungul timpului” a mai adăugat actrița.

„Să îți fie clar – nu faci parte din familia mea și nu îmi ești prietenă; așa că îți scriu pentru ultima dată să încetezi să îmi exploatezi tragedia pentru a îți repara imaginea” a spus Kim Cattrall.

Aceasta a distribuit de asemenea și un link către articolul pe care l-a scris în octombrie 2017 pentru New York Post, “Inside the mean-girls culture that destroyed ‘Sex and the City’.”

Foto: Northfoto

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro