Cum și-au întâlnit perechea membrii familiei regale britanice

Ai crede că prinții și prințesele își găsesc dragostea doar la baluri somptuoase, dar membrii familiei regale britanice și-au întâlnit perechea în tot felul de locuri și situații. Prințul Harry și Meghan Markle, într-un interviu despre logodna lor, au povestit că s-au cunoscut la o întâlnire fără să se mai fi văzut până atunci. (Identitatea misterioasei persoane care a pus la cale întâlnirea nu a fost făcut publică oficial, însă se zvonește că ar fi Violet von Westenholz, prietena din copilărie a prințului Harry).

Regina Elisabeta și Prințul Philip

Regina Elisabeta avea doar 13 ani când și-a cunoscut viitorul soț, la colegiul naval Dartmouth din Anglia. Philip trebuia să îi prezinte prințesei de atunci și surorii ei, Margaret, împrejurimile campusului. Se spune că Regina Elisabeta a fost fermecată de șarmul și atletismul lui. După câțiva zeci de ani, verișoara Reginei Elisabeta, Margaret Rhodes, ar fi scris în autobiografia ei că viitoarea Regină era într-adevăr îndrăgostită de el încă de la început.

printesa-elizabeta-printul-philip

Prințesa Margaret și Antony Armstrong Jones

Prințesa Margaret și Antony Armstrong Jones participau amândoi la nunta lui Colin Tennant și a lui Lady Anne Coke, însă prima întâlnire semnificativă a avut loc la cina dată de un prieten comun. Conform ziarului The Telegraph, se spune că inima Prințesei a fost câștigată de zâmbetul lui ștrengăresc.

printesa-margaret-antony-armstrong

Prințul Charles și Prințesa Diana

Prințul Charles a întâlnit-o pe Prințesa Diana în 1977, la reședința familiei ei în Althrop. Nu se afla însă acolo pentru ea – la acea vreme, se întâlnea cu sora mai mare a ei, Sarah. Prințesa Diana și Prințul Charles nu au mai reluat legătura până în 1980, iar după asta, știm cu toții cum au evoluat lucrurile.

Întrebată dacă a deranjat-o faptul că Diana s-a măritat cu fostul ei iubit, Sarah le-a spus reporterilor că „ea este cea care le-a făcut cunoștiință, ea este Cupidon”.

printesa-diana-printul-charles

Prințul William și Kate Middleton

Chiar dacă unii jurnaliști au afirmat că Prințul William și Kate Middleton s-au învârtit în aceleași cercuri sociale pe când erau adolescenți, varianta general acceptată este că cei doi s-au cunoscut în primul an la Universitatea St. Andrews, în anul 2001. Au locuit în același cămin, la St. Salvator’s Hall, și au făcut mai multe cursuri împreună. În cele din urmă, o poveste de dragoste a luat naștere – mulțumită, în mare parte unei prezentări de modă, unde Kate a purtat o ținută provocatoare.

kate-middleton-printul-william

Prințul Harry și Meghan Markle

Povestea dintre Prințul Harry și Meghan Markle a început la o întâlnire pe nevăzute. „Am fost surprins plăcut când am intrat în încăpere și am văzut-o pe ea”, a mărturist Prințul Harry despre prima lor întâlnire. „M-am gândit că va trebui să dau tot ce am mai bun” a mai adăugat el.

Deși identitatea persoanei care i-a adus împreună este oficial ținută sub anonimat, s-a presupus de-al lungul timpului că ar fi fost cea mai bună prietenă a lui Meghan Markle, stilista Jessica Mulroney, sau designerul de modă Misha Nonoo, măritată cu cel mai bun prieten al Prințului Harry. Cea mai nouă ipoteză ar fi că adevărata eroină a acestei povești de dragoste este de fapt, Violet von Westenholtz, una dintre cele mai apropiate și de încredere prietene ale Prințului.

printul-harry-meghan-markle

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank

Prințesa Eugenie l-a cunoscut pe cel care îi este acum logodnic, Jack Brooksbank, în timpul unei vacanțe la ski în Verbier, Elveția. Brooksbank a declarat că „a fost dragoste la prima vedere”.

printesa-eugenie-jack-brooksbank

Iată dovada clară că regalitățile nu au întotdeauna nevoie să probeze un pantof fermecat pentru a-și întâlni perechea.

 

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro