Cum va fi diferită nunta Prințului Harry cu Meghan Markle de cea a fratelui său

Cu doar trei zile înainte de marele eveniment, nu putem să nu ne gândim la diferențele dintre nunta Prințului Harry cu Meghan Markle și nunta Prințului William cu Kate Middleton. Există câteva diferențe cheie între cele două, în special în ceea ce privește atmosfera și tonalitatea pe care o va avea evenimentul. Le găsești pe toate în galerie.

Diferențele dintre nunta Prințului Harry cu Meghan Markle și cea a Prințului William cu Kate Middleton

Înainte de nunta Prințului William cu Kate Middleton, cea mai importantă nuntă regală care a fermecat publicul din toată lumea, a fost cea a Prințului Charles cu Prințesa Diana Spencer în 1981.

Există mai multe diferențe între felul în care vor arăta nunțile celor doi frați. Prințul William, al doilea în ordinea succesiunii la tron, a avut mult mai multe responsabilități, lucru care s-a putut observa în felul în care și-a ales invitații, în formalitățile și tradițiile pe care trebuia să le respecte îndeaproape. Din momentul în care Prințul Harry și Meghan Markle și-au anunțat logodna, cei doi și-au exprimat de la început dorința de a face din evenimentul regal o zi în totalitate a lor.

„Nunta, ca orice altă nuntă, este un prilej de bucurie, lucru care se va reflecta în personalitățile și valorile mirelui și miresei”, a transmis Kensington Palace într-un comunicat.

Așadar, iată care sunt diferențele dintre cele două nunți regale. Descoperă-le în galerie.

 

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro