De ce angajații Casei Regale trebuie să urmărească serialul Suits

De ce ai nevoie ca să planifici o nuntă regală? Hmm, pe lângă serviciile de catering, găsirea rochiei de mireasă și alegerea tortului, angajații care se ocupă de planificarea celei mai așteptate nunți a anului 2018, trebuie să urmărească serialul Suits.

Potrivit cotidianului Daily Mail, cei care vor avea listele de invitați trebuie să se uite neapărat la serialul Suits pentru a-i putea recunoaște pe prietenii actriței Meghan Markle.

,,Le-am spus gardienilor să se uite la serialul Suits astfel încât aceștia să fie capabili să-i recunoască pe toți prietenii lui Meghan Markle” a confirmat istoricul Hugo Vickers.

Asta înseamnă că Mike (Patrick J. Adams), Harvey (Gabriel Marcht) și Donna (Sarah Rafferty) vor fi prezenți la nunta dintre Prințul Harry și Meghan Markle.

Adams, care a jucat rolul lui Mike, este un prieten bun de-al lui Meghan Markle și de multe ori acesta a postat pe rețelele de socializare mesaje de felicitări pentru logodna celor doi. De asemenea, acesta a distribuit o poză în care el și Meghan se sărutau, bineînțeles, această scenă făcea parte din serial.

Chiar dacă prietenii ei vor fi prezenți la nuntă, Meghan a decis să se retragă din serialul Suits, iar creatorul serialului, Aaron Korsh, a confirmat acest zvon.

,, Ne bucurăm că Meghan este fericită și lucruri bune se întâmplă în viața ei, chiar dacă acest lucru înseamnă că ea nu va mai putea juca în serialul Suits” a declarat acesta.

Cine ar fi crezut că printre responsabilitățile de la serviciu se numără și vizionarea serialelor de pe Netflix?! Unde trebuie să ne depunem CV-ul?

Foto: Hepta

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro