Elon Musk vorbește despre despărțirea de Amber Heard

Magnatul Elon Musk a avut o relație cu Amber Heard, iar acum mărturisește că despărțirea de actriță l-a afectat foarte mult. 

Într-un interviu pentru revista Rolling Stone, Elon Musk a vorbit sincer despre despărțirea de Amber Heard. Magnatul a mărturisit că era cu adevărat îndrăgostit de actriță și că despărțirea l-a afectat mult. „Tocmai m-am despărțit de iubita mea. Eram îndrăgostit cu adevărat și m-a durut foarte tare… Bine, cred că mai mult ea s-a despărțit de mine decât eu de ea“, i-a spus Elon Musk lui Neil Strauss, autorul interviului. Cei doi su stat de vorbă vara trecută, în săptămâna în care Elon s-a despărțit de Amber, iar interviul a fost publicat ieri.

„În ultimele săptămâni am avut o durere emoțională severă. Mi-a trebuit o mare voință ca să pot să particip la lansarea Model 3 (n.red. automobilul Model 3, lansat de Tesla, compania condusă de Musk) și să nu fiu cel mai depresiv tip de acolo. Apoi a trebuit să mă adun: am băut câteva Red Bull, am stat pe lângă oameni pozitivi și apoi mi-am zis <<sunt atâtea persoane care depind de mine, trebuie să fac asta!>>“

 

Amber și Elon s-au cunoscut în urmă cu patru ani, pe platourile de filmare ale filmului Machete Kills, însă relația lor a început abia anul acesta. În primăvară, cei doi au făcut publică relația pe conturile lor de Instagram.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro