Elton John va cânta la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Elton John este unul din artiștii care vor cânta la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle.  

Artistul în vârstă de 71 de ani va cânta sâmbăta aceasta în cinstea viitorilor miri. Conform TMZ, Elton John avea mai multe concerte de onorat în Las Vegas, dar a anulat două dintre ele pentru a putea fi prezent la cea mai așteptată nuntă a anului. Nu se știe încă dacă artistul va cânta la ceremonia religioasă, care va avea loc la Capela Sf. George sau la una din recepțiile date în cinstea mirilor. Cert este că el va veni însoțit de partenerul său, David Furnish.

Ultima dată când Elton John a cântat pentru familia regală britanică a fost în urmă cu 21 de ani, la înmormântarea Prințesei Diana.

Cine va cânta la nunta regală?

Știm deja cine va cânta la ceremonia religioasă, care va avea loc la Capela Sf. George de pe domeniul castelului Windsor.

Primul muzician care va deschide ceremonia este violoncistul în vârstă de 19 ani, Sheku Kanneh-Mason, câștigătorul din 2016 al concursului BBC Young Musicians. Violoncistului i se alătură Karen Gibson și Kingdom Choir, un grup de gospel din partea de sud a Angliei. Lista artiștilor va fi întregită de orchestra condusă de Christopher Warren-Green și formată din muzicieni de la BBC National Orchestra of Wales, English Chamber Orchestra și Philharmonica Orchestra. James Vivian, directorul de muzică al Capelei Sf. George este cel care va avea sub atenția sa întreaga muzică aleasă cu grijă de Meghan Markle și Prințul Harry.

Și formația Spice Girls (da, toate cele cinci membre ale trupei!) va cânta la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle.

Ziua cea mare se apropie cu pași repezi și odată cu ea crește și nerăbdarea noastră! Până atunci, iată tot ce trebuie să știi despre nunta Prințului Harry și a lui Meghan Markle, de la felul în care se va desfășura ceremonia, până la cine se va ocupa de tort și aranjamentele florale.

 

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro