Fratele lui Harvey Weinstein vorbește despre abuzurile producătorului

Bob Weinstein, co-fondatorul casei de producție Weinstein, a declarat că nu știa de abuzurile fratelui său și că speră ca justiția să își facă treaba. 

Într-un interviu acordat publicației The Hollywood Reporter, Bob Weinstein a declarat că știa de aventurile extraconjugale ale fratelui său și nu era de acord cu ele, dar că nu era conștient de abuzurile acestuia.

El a mai povestit că abia dacă a vorbit cu fratele său în utitmii cinci ani. ”Nu suportam să îl văd înşelând, minţind şi nici atitudinea sa generală faţă de toată lumea”. Dar cei doi au vorbit după ce a izbucnit scandalul și a fost cutremurat să descopere că Harvey nu are nicio remușcare. ”Nu am auzit acest lucru. Am auzit un om care încă lupta să revină la situaţia de dinainte şi am fost dezgustat. Am divorţat de fratele mei acum cinci ani. Oamenii din această companie care mă cunosc ştiu că nu suport să fiu în preajma lui. Şi, cu siguranţă, familia mea ştie că acesta este adevărul”, a mai spus el.

 

Harvey Weinstein a fost concediat din compania de producție Weinstein, a cărei co-fondator este, iar presa speculează că cel mai probabil afacerea va da faliment. Dar Bob Weinstein insistă că această companie, căreia îi va schimba numele, va merge înainte. Nu vrea să renunțe la afacere și la toți oamenii cu care colaborează, din cauza greșelilor fratelui său.

Foto: hepta.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro