GLAMOUR Street Fashion Show 2016: filmul serii

94 de fete glam, 11 cei mai cunoscuți bloggeri de fashion ai momentului, zeci de ținute superbe: pe 20 octombrie a avut loc GLAMOUR Fashion Street Show, cea mai mare defilare pentru fashionistas, din România. 

La mijloc de octombrie, la Biavati Events, am dat startul unei seri speciale: GLAMOUR Fashion Street Show a însemnat răsfăț, voie bună și o mulţime de premii fantastice.

Prezentat de Diana Cavallioti, evenimentul a adunat laolaltă o mulţime de fashioniste din Bucureşti şi din ţară, vedete și profesioniști din industria de fashion și beauty, alături de cei 11 blogeri de fashion, deveniți Ambasadori ai evenimentului: Alina Ceușan, Andreea Chirilă, Diana Enciu și Alina Tanasă, Ioana Carmen Chișiu, Larisa CosteaLaura CălinMădălina Merca, Ioana Grama, Sandra Bendre și Sânziana Negru

Fiecare dintre Ambasadoarele GLAMOUR Street Fashion Show a recrutat o echipă formată din 10 fete glam, pe care le-a consiliat și alături de care a participat din ipostaza de „antrenor“ la eveniment.

Cum s-a văzut GLAMOUR Street Fashion Show în seara de 20 octombrie

 

Cei 11 bloggeri și-au prezentat echipele și au defilat alături de ele pe catwalk la evenimentul GLAMOUR Street Fashion Show. Puteți urmări ținutele celor 11 Ambasadoare, aici, alături de o serie de scurte interviuri cu ele. 

Le mulțumim partenerilor GLAMOUR în acest proiect: MAC, C&A, L’Oreal.

Le mulțumim pentru ajutorul acordat și celor de la: Biavati Events, Cabina foto Amelie, Allview, Egea Orbico, Estee Lauder, Hama, World Class, Nescafe Dolce Gusto, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, Prosseco Zonin și Amarula.

Video: Brothers M

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro