GLAMOUR Street Fashion Show 2017: invitați – partea 4

Răsfăţ, voie bună, ţinute superglam şi o mulţime de premii fantastice: acestea au fost coordonatele acestei ediţii GLAMOUR Fashion Street Show, eveniment ce a avut loc la Biavati Events.

Evenimentul a fost prezentat de Sonia Argint-Ionescu și a adunat laolaltă o mulţime de fashioniste din Bucureşti şi din ţară, vedete și profesioniști din industria de fashion și beauty. Ediția acestui an a declanșat un adevărat fenomen în rândul pasionatelor de fashion: sute de înscrieri pe platforma de concurs, mii de fotografii și zeci de mii de voturi adunate de cele mai interesante outfituri intrate în competiție.

La cornerul C&A invitații s-au simțit ca niște vedete de street style: și-au putut face fotografii pe străzile din Praga.

Liviu Teodorescu a susținut un recital de excepție: publicul a cerut BIS, iar ambasadoarele GLAMOUR Fashion Street Show l-au acompaniat pe scenă.

Le mulțumim partenerilor GLAMOUR în acest proiect: L’Oreal Professionnel, Maybelline NY, C&A si IQOS.

Le mulțumim pentru ajutorul acordat în această seară și celor de la: Biavati Events, Claire’s, Cutia cu Poze, Five’s International, Fresh`n Rebel prin Hama, Saber Elyzia, World Class.
Official coffee partner: Meron Home of coffee.

Descoperă aici și prima, a doua și a treia parte a fotografiilor cu invitații la eveniment.

Foto: Dumitru Anghelescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro