În timpul căsniciei, Justin Theroux a descoperit mesaje de la Brad Pitt pentru Jennifer Aniston

În timpul căsniciei cu Jennifer Aniston, Justin Theroux a descoperit o mulțime de bilețele cu mesaje de dragoste scrise de Brad Pitt pentru ea. Acest lucru nu i-a picat deloc bine actorului, care a anunțat săptămâna trecută că se desparte de Jennifer. 

Conform publicației Us Weekly, în timpul mariajului de doi ani și jumătate, Justin Theroux ar fi descoperit că Jennifer Aniston a păstrat bilețelele de dragoste de la Brad Pitt. Actorul a dat peste bilețelele scrise de fostul soț al lui Aniston pe care erau erau trecute mesaje de dragoste precum „Ai arătat minunat în seara aceasta” sau  „Deja îmi e dor de tine”.

„Jennifer l-a asigurat că nu acele bilețele nu înseamnă nimic, dar Justin nu a fost deloc încântat… Justin mai avea momente în care nu se simțea sigur pe relație”, a explicat o sursă pentru Us Weekly.

🏹…❤️✌️

O postare distribuită de @ justintheroux pe

În urmă cu o săptămână, Jennifer Aniston și Justin Theroux au declarat că se divorțează. Cei doi au trimis presei un comunicat în care și-au anunțat separarea. „În încercarea de a reduce orice viitoare speculații, am decis să ne anunțăm despărțirea”, au declarat Jennifer și Justin în comunicatul de presă. „Această decizie a fost mutuală și făcută cu dragoste la finalul anului trecut. Suntem doi prieteni cei mai buni, care au decis să își despartă drumurile și să nu mai formeze un cuplu, însă vom continua să ne prețuim prietenia. În mod normal, am face acest lucru privat, dar pentru că industria bârfelor nu poate rata oportunitatea de a specula și a inventa, am vrut să dezvăluim direct adevărul. Orice altceva este scris despre noi care nu este direct de la noi, este povestea fictivă a altcuiva. Mai mult decât orice, suntem determinați să ne menținem respectul profund și dragostea pe care le avem unul pentru altul”, au spus cei doi actori.

HBDJ❤ XO

O postare distribuită de @ justintheroux pe

Se pare că unul dintre principalele motive care a contribuit la despărțirea cuplului a fost neînțelegerea în privința casei în care vor locui. „Justin preferă să locuiască în New York, iar asta reprezentat o problemă uriașă pentru mult timp, mai ales că toți prietenii lui apropiați sunt din NYC”, a declarat o sursă din anturajul fostului cuplu pentru publicația Entertainment Tonight.

Jennifer Aniston a achiziționat o casă modernă în Bel Air, Los Angeles, iar Justin a fost de acord să se mute în colțul opus al țării alături de soția lui, dar se pare că nu a fost deloc fericit acolo. În ciuda iubirii unuia față de celălalt, sursa a mărturisit că neînțelegerile constante dintre cei doi în privința locului în care aceștia locuiesc a adâncit prăpastia dintre cei doi, ceea ce a rezultat în două stiluri de viață extrem de diferite trăite de cei doi.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro