Janet Jackson divorţează, la 3 luni după ce a născut primul copil

Janet Jackson divorțează de soțul său, Wissam Al Mana, după 5 ani de căsnicie și la doar 3 luni după ce s-a născut fiul lor, Eissa.

„Din păcate, Janet și Wissam au hotărât să se despartă. Amândoi au un program foarte încărcat, dar își doresc să fie părinți buni pentru copilul lor, chiar dacă se vor separa. Este un divorţ amiabil, iar Eissa va locui cu mama sa, care vrea să se stabilească în Londra“, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru Daily Mail.

Acesta este al treilea divorț pentru Janet Jackson, artista, în vârstă de 50 de ani, fiind căsătorită în trecut cu James DeBarge (1984-1985) și cu dansatorul de origine mexicană, René Elizondo (1991-2000). După cel de-al doilea divorț, Janet a declarat că nu are noroc în dragoste. „Poate că nu mi-e scris să fiu căsătorită. Poate că este vina mea că aceste relații nu au mers. Am fost tot timpul fidelă. Atunci când am simțit că nu mai merge, am încercat să mă apăr, să nu îmi fie rănite sentimentele“, a declarat Janet la vremea respectivă.

Foto: Hepta

.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro