Jessica Biel a dezvăluit secretul mariajului ei cu Justin Timberlake

Într-o lume în care celebritățile se despart mai repede decât dispare un film din cinematografe, Jessica Biel și Justin Timberlake au o relație trainică și se iubesc ca-n prima zi. Care este secretul mariajului lor? Jessica Biel îl dezvăluie acum.  

Încă ne revenim după ce am aflat de despărțirea dintre Channing Tatum și Jenna Dewan. Din fericire, la Hollywood mai sunt cupluri de celebrități care au o relație minunată, printre care și Justin Timberlake și Jessica Biel.

De câte ori are ocazia, Justin Timberlake vorbește cu dragoste despre soția lui, Jessica Biel. Cea mai recentă declarație de dragoste a fost anul trecut de Ziua Mamei, când artistul a postat o fotografie adorabilă cu soția sa și fiul lor, Silas și un mesaj plin de admirație pentru Jessica. Deși relația lor pare desprinsă dintr-un film, povestea lor nu a avut deloc din premisa unui film de dragoste hollywoodian. Cel puțin așa spune Justin Timberlake. Artistul a dezvăluit modul romantic prin care a cucerit-o pe Jessica Biel.

În cadrul unui eveniment care a avut loc ieri la New York, Jessica Biel a vorbit cu revista People despre succesul mariajului ei cu Justin Timberlake. Actrița în vârstă de 36 de ani a dezvăluit cum se ține o relație sănătoasă la Hollywood: „comunicare, comunicare, comunicare“, a spus Jessica. „Trebuie să fii foarte onest cu ceea ce simți și cu nevoile pe care le ai. Trebuie să comunici foarte onest cu partenerul tău. Asta a funcționat pentru noi. Nu vreau să vorbesc despre alte relații, dar noi așa am funcționat până acum.“

Săptămâna trecută Justin a postat o fotografie adorabilă de pe platourile de filmare ale videocipului Man of the Woods, în care Jessica își îmbrățișează soțul. Sub fotografie Justin a scris: „ea îmi ține spatele“.

She’s got my back.

O postare distribuită de Justin Timberlake (@justintimberlake) pe

Sunt soț și soție de cinci ani, dar abia acum Justin Timberlake a reușit să o convingă pe Jessica Biel să apară într-un videoclip de-al lui. Jessica Biel poate fi văzută în videoclipul piesei Man of the Woods, care a fost lansat luna trecută.

Justin Timberlake și Jessica Biel s-au căsătorit în octombrie 2012 în Italia și au un băiețel pe nume Silas în vârstă de 3 ani.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro