Kate Middleton: prima apariție după ce a anunțat că este însărcinată

De când Palatul Kensington a anunțat cea de-a treia sarcină a Ducesei de Cambridge, Kate Middleton a dispărut din peisajul mediatic. Și o înțelegem perfect, Kate suferă de hypermesis gravidarum (sarcină toxică) o boală care îi provoacă grețuri și vărsături.

O boală care a făcut-o pe Kate să rateze prima zi de școală a Prințului George. Dar după o mică pauză, Ducesa de Cambridge și-a făcut apariția la o recepție pentru Ziua Mondială a Sănătății Mintale de la Palatul Buckingham.

Kate Middleton a ales să poarte o rochie albastră din dantelă semnată Temperley London și coafura sa clasică; bucle lejere. Însă deși aceasta arăta impecabil (ca de fiecare dată), toată lumea a fost atentă la burtica ei. Având în vedere că sarcina abia intră în al doilea trimestru, nu este foarte vizibilă.

Cei care au grijă de Kate Middleton spun că starea ei se îmbunătățește, dar încă suferă de sarcină toxică. Însă în ciuda acestei boli, Kate s-a bucurat că a putut fi prezentă la eveniment.

Sănătatea mintală este o cauză pentru care Kate Middleton militează activ. Anul trecut, împreună cu Prințul William și Prințul Harry, Kate a lansat  Heads Together o campanie menită să pună capăt stigmei sănătății mintale. De asemenea, trio-ul a anunțat că au donat 2,7 milioane de dolari unui startup digital care urmărește să rezolve problemele mintale.

Intră în galeria foto pentru a vedea prima apariție a Ducesei de Cambridge după ce a anunțat că este din nou însărcinată.

Foto: northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro