Kylie Jenner nu va mai posta fotografii cu Stormi

Kylie Jenner a șters toate pozele cu Stormi de pe Instagram și șe-a spus fanilor că nu va mai posta fotografii cu fiica ei pe rețelele de socializare. 

Kylie Jenner a postat ieri o fotografie cu ea în care apare fără pic de machiaj. După ce ne-am minunat de cât de bine arată am putut vedea că în imaginea originală apărea și Stormi, fetița ei, însă poza a fost tăiată înainte de a fi urcată pe Instagram, astfel că în fotografie apare doar o mică parte din fetița în vârstă de câteva luni.

Bineînțeles, fanii au întrebat-o în comentarii de ce a tăiat-o pe fetiță din fotografie, iar Kylie a răspuns la un comentariu: „Da, am tăiat-o pe Stormi din fotografie. Nu mai postez poze cu fetița mea acum“.

i spy with my little eye…

O postare distribuită de Kylie (@kyliejenner) pe

Conform Inquisitr, Kylie Jenner a șters recent toate fotografiile în care fața lui Stormi se vede clar și doar le-a păstrat pe cele câteva în care nu i se pot vedea trăsăturile micuței.

Fanii cred că vedeta în vârstă de 20 de ani a decis să nu mai posteze imagini cu fetița ei din cauza nenumăratelor zvonuri care au ținut prima pagină a tabloidelor în ultimul timp. Mulți au speculat că Stormi nu ar fi fiica iubitului vedetei, rapperul Travis Scott, ci a bodyguardului ei, Tim Chung. Zvonurile l-au făcut pe Tim Chung să dea publicității un comunicat de presă în care a spus că relația lui cu Kylie Jenner nu a fost niciodată mai mult decât profesională.

happy birthday North & P.. 🖤

O postare distribuită de Kylie (@kyliejenner) pe

 Foto: Hepta
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro