Rose Leslie efectiv nu are timp să se mărite cu Kit Harington

Fanii Game of Thrones au scos pe gură la unison un „awww” acum câteva luni când s-a aflat vestea că Rose Leslie și Kit Harington urmează să se căsătorească. Cei doi parteneri de serial au confirmat în septembrie că își unesc destinele sub forma unui anunț formal în ziarul bazat în Londa, Times. „Logodna lui Kit, mezinul lui David și Deborah Harington de Worcestershire”, scria în anunț, care a fost retweet-uit și distribuit de zeci de mii de ori în social media. 

Lunile care au trecut de atunci au fost pline cu povești despre relația și logodna lui Harington cu Leslie. Harington a dezvăluit în octombrie că a greșit felul în care a cerut-o în căsătorie pe Leslie. „Aveam un anumit plan de a o face; aveam de gând să agăț niște luminițe în copaci și să fac tot felul de chestii romantice, dar eram la țară, sub un cer înselat incredibil, în fața noastră ardea un foc, beam vin… și am întrebat-o un pic cam devreme.” a spus actorul, conform The Sun. Mai târziu, a dezvăluit că Game of Thrones va trebui să-și oprească producția din cauza nunții lor pentru că… toată lumea e invitată.

Deci când se va întâmpla până la urmă? Ei bine, conform spuselor lui Leslie dintr-un nou interviu cu Town & Country, s-ar putea să le ia ceva. Actrița a glumit în articolul din publicație că încearcă să-și programeze nunta astfel încât să nu interfereze cu programul ocupat al filmărilor ultimului sezon Game of Thrones. „Nu m-am ocupat încă de asta”, spune ea. „E prea mult de făcut.”

Ceea ce este de înțeles. Nu-i de glumă cu planurile de nuntă – asta fiind valabil și pentru oamenii care nu joacă într-un hit TV de la HBO. Să sperăm că se va întâmpla, totuși, cândva în 2018, ca să putem avea două nunți regale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro