Louis Spencer, vărul sexy al Prințului Harry, a înnebunit tot Internetul

Poate că Prințul Harry a ieșit de pe piață după nunta cu Meghan Markle, însă Internetul și-a întors toată atenția către vărul lui, tânăr și sexy, Louis Spencer.

Poate că Prințul Harry nu mai este disponibil, dar asta nu înseamnă că nu mai poți visa la o poveste de dragoste regală. E timpul să ne întoarcem privirile către vărul mai tânăr (dar la fel de HOT) al Prințului Harry: Louis Spencer.

Louis Frederick John Spencer, Viconte de Althorp, în vârstă de 24 de ani, s-a trezit în centrul atenției după nunta regală, unde a participat alături de mama sa, Victoria Aitken și două dintre surorile lui, Lady Eliza Spencer și Lady Kitty Spencer. Chiar dacă nu are sânge regal, Louis, care este fiul lui Charles Spencer, fratele Prințesei Diana, este atât de sexy că putem trece cu vederea că nu este un prinț.

Odată ce și-a făcut apariția la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, tot Internetul a luat-o razna, mai ales după ce s-a aflat că Louis nu are iubită.

https://twitter.com/yleniaindenial/status/997831057331425281

Louis nu are conturi pe social media și nici nu a fost fotografiat prea des (el a luat parte și la nunta Prințului William din 2011), așa că nu ne rămâne decât să îl admirăm în fotografiile de la nunta Prințului Harry.

Foto: Hepta

Taguri:
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro