Meghan Markle și Prințul Harry în vizită în Scoția

Prințul Harry și Meghan Markle și-au început ieri prima vizită oficială din Scoția, vizitând orașul Edinburgh. Vizita a debutat cu un moment amuzant, în special pentru Meghan Markle care nu și-a putut ascunde amuzamentul. Întâmpinați la castelul Edinburgh de orchestra Marinei Regale și mai ales de mascota Regimentului Regal al Scoției, poneiul Cruachan, acesta din urmă a încercat să îl muște de mână pe Prințul Harry.

Restul zilei s-a desfășurat fără alte peripeții. Cuplul și-a continuat vizita la castelul Edinburgh, salutând mulțimea înarmată cu steaguri, flori și jucării în spiritul Valentine’s Day.

Meghan și Prințul Harry, care a primit anul trecut titulatura moștenită de la bunicul său, de Căpitan General al Marinei Regale, au luat parte la tragerea „One O’Clock Gun” care are loc în fiecare zi la prânz, din anul 1861.

După aceasta, cei doi s-au oprit în centrul orașului la Social Bite, una din lanțul de cafenele care servesc și angajează oameni fără adăpost, din dorința de a ajuta persoanele aflate în această situație. În fotografiile distribuite pe Twitter, Harry și Meghan se arată încântați să discute cu angajații și proprietarii cafenelei despre misiunea acestora.

Au încheiat ziua întâlnindu-se cu tinerii lideri de la palatul Holyroodhouse pentru a discuta despre următoarea etapă a turului din Regatul Unit, promis de Meghan Markle.

Fost actriță se află în prezent în procesul de a deveni cetățean britanic, în urma căsătoriei cu Prințul Harry programată pe 19 mai. Într-o discuție cu un localnic, Meghan a glumit spunând că „fiind în Marea Britanie acum, tot ce face este să vorbească despre vreme”.

Deși Kensington Palace nu au mai anunțat nimic referitor la următoarea vizită a Prințului Harry și a lui Meghan Markle, se așteaptă ca aceștia să ajungă în Irlanda de Nord.

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro