Mesajul plin de dragoste al lui Hugh Jackman pentru soția sa la aniversarea a 22 de ani de căsnicie

Hugh Jackman și soția sa, Deborra-Lee Furness, au aniversat ieri 22 de ani de căsnicie. Actorul a postat pe Instagram un mesaj plin de dragoste pentru partenera sa. 

Mai există speranță la Hollywood! După ce unele din cuplurile de la Hollywood care păreau foarte solide au anunțat anul acesta că capăt relației (la voi ne referim, Channing Tatum și Jenna Dewan și Jennifer Aniston și Justin Theroux), ne bucurăm să vedem și cupluri care se iubesc la fel de mult ca la început.

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness sunt unul din cuplurile de aur de la Hollywood, cei doi aniversând ieri 22 de ani de căsnicie. Cu ocazia sărbătorii, actorul de origine australiană a publicat pe contul său de Instagram un mesaj plin de dragoste pentru soția sa.

„Cred că în viață trebuie să vedem și să fim văzuți  de cele mai importante persoane din viața noastră. Deb, încă din prima zi noi am avut asta. 22 de ani mai târziu… devine totul mai profund. Tu și copii noștri sunteți cel mai mare cadou pe care l-aș fi putut primi.”

Hugh Jackman, în vârstă de 49 de ani și Deborra-Lee Furness, de 62 de ani, s-au căsătorit pe 11 aprilie 1996 și sunt părinții a doi copii. În urmă cu câteva săptămâni, actorul a vorbit despre relația sa, într-un interviu acordat Today: „până nu ajungi să te simți confortabil cu partenerul tău, nu prea știi dacă sunteți buni unul pentru celălalt. Chiar din prima zi, eu și Deb am avut asta. Am putut să fiu eu însumi. Nu spun că nu ne dăm silința pentru a arăta bine în ochii celuilalt, dar cheia este să te simți confortabil.”

Foto: Hepta

Taguri:
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro