Michelle Obama a publicat o fotografie de la nunta ei, iar mesajul te va emoționa

Michelle Obama a publicat pe Instagram o fotografie de la nunta cu Barack Obama, iar textul care însoțește imagina te va emoționa până la lacrimi.  

Chiar dacă nu mai este Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama are un program plin. Recent, ea și soțul ei, Barack Obama, au bătut palma cu Netflix pentru a produce mai multe filme și seriale, iar fosta Primă Doamnă se pregătește pentru lansarea autobiografiei ei.

Ce ne place cel mai mult la fostul cuplu prezidențial este felul în care vorbesc unul despre celălalt. La începutul anului, de ziua de naștere a soției sale, Barack Obama a i-a scris o adevărată declarație de dragoste. Iar cu ocazia aniversării lor, fostul președinte american s-a gândit să îi facă o surpriză soției sale – un mesaj video incredibil de emoționant.

Ieri, Michelle Obama ne-a reamintit încă o dată de ce ea și soțul ei sunt #RelationshipGoals. Michelle a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie de la nunta ei cu Barack Obama, însă textul care însoțește imaginea îi va emoționa până și pe cei cu inimă de gheață!

„Nu se poate vedea din această poză, însă în ziua nunții Barack s-a trezit cu o groaznică răceală. Până ne-am întâlnit în fața altarului, i-a trecut în mod miraculos și am sfârșit prin a dansa întreaga noapte. 25 de ani mai târziu încă ne mai distrăm împreună, dar în același timp muncim din greu pentru a contrui un parteneriat și a ne susține unul pe altul ca persoane individuale. Nu pot să-mi imaginez că aș putea trece prin toată cursa asta sălbatică cu altcineva în afară de el“, a scris Michelle Obama pe Instagram.

 

Michelle Obama a mai postat alte fotografii din trecutul ei, inclusiv o poză cu părinții ei sau una de când urma cursurile univeristății Princeton. Fotografiile vor fi incluse în cartea ei autobriografică, intitulată Becoming, ce va apărea pe piață în luna noiembrie.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro