Cameron Diaz se retrage din lumea filmului

Cameron Diaz se retrage retrage din lumea filmului! Conform prietenei sale apropiate și fostă colegă de platouri, Selma Blair, a dezvăluit din greșeală vestea în timp ce discuta dacă va mai exista o continuare la filmul pe care l-au făcut împreună, The Sweetest Thing.

„Am luat prânzul cu Cameron zilele trecute,” a spus ea pentru cei de la The Metro. „Ne aduceam aminte de filme. Mi-ar fi plăcut să facem o continuare la el, dar Cameron s-a retras, nu va mai face filme. Mi-a zis că a terminat cu totul.”

„Ce vreau să zic e că nu mai are nevoie să facă alte filme. A trăit o viață extraordinară, nu știu de ce ar mai fi nevoie ca să o aducă înapoi pe platouri. E foarte fericită.”

Ultimul film care l-a făcut Diaz a fost Annie, în 2014. De atunci, a continuat să se mențină în afara reflectoarelor sau camerelor de filmat, a evitat evenimentele sau covoarele roșii, cu excepția promovării cărții sale de wellness din 2016.

Actrița – care a jucat în mai multe blockbustere pe parcursul carierei sale, inclusiv The HolidayThere’s Something About MaryCharlie’s Angels și The Mask – încă nu a confirmat zvonurile, cu toate acestea, nu pare să aibă vreun film în producție la momentul de față.

Diaz a mai vorbit înainte despre ieșirea din lumina reflectoarelor anul trecut. „Mi-am spus că nu pot itera cine sunt față de mine. Ceea ce e un lucru dificil de realizat,” a declarat actrița la Summit-ul Goop Wellness, conform celor de la E!News. „Am simțit că trebuie să mă întregesc din nou.”

Credit: Northfoto

Taguri:
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro