Cum se deghizează Meghan Markle pentru a nu fi recunoscută în Londra

Celebritățile sunt cunoscute pentru extremele în care dau pentru a evita să fie recunoscte în public. Și dacă ești cineva ca Meghan Markle, protagonistă în Suits și viitoare ducesă, trebuie să te folosești de mai mult de o perucă sau ochelari falși – trebuie să te prefaci că ești o cu totul altă persoană dacă vrei să-ți păstrezi intimitatea. După cum declară și cei de la The Cut, actrița a găsit o strategie destul de demnă prin care se ascunde în văzul tuturor în timp ce-și face drum prin Londra, unde s-a mutat acum câteva luni pentru a fi mai apropiată de prințul Harry. Iată cum se deghizează Meghan Markle pentru a nu fi recunoscută în Londra.

„Nu poate merge nicăieri fără să fie oameni care să o recunoască,” a declarat o sursă pentru E!News săptămâna aceasta. „Toată lumea are febra nunții, așa că dacă nu sunt cetățenii obișnuiți cei care o opresc, aceia sunt fotografii care vor să știe tot ce se poate despre viitoarea ducesă.”

Se pare că nu i-a luat mult lui Markle să-și dea seama de ce poate face pentru a-i ține departe pe paparazzi. „Există șase ieșiri și intrări la Palatul Kensington,” a spus un reporter regal anonim celor de la E!News. „Poate să intre și să iasă când are nevoie, și se pricepe foarte bine să rămână incognito.” Totuși, o altă sursă a oferit detalii mai meticuloase, spunând că „Kate poate fi văzută în fiecare zi dacă oamenii o caută. Însă Meghan și Harry au ținut să-și ducă păstrarea intimității la un cu totul alt nivel. Își schimbă tot timpul mașinile. Meghan folosește diverse deghizări, pălării” a mai spus persoana. „Se descurcă abil pentru a intra și a ieși fără să fie văzuți. Abordează o altă manieră față de cea pe care o folosesc William și Kate.”

De fapt, înclinația lui Markle pentru aparițiile „sub acoperire” nu e exact o surpriză. Mai devreme săptămâna aceasta, într-un episod din Harry, colegul ei de platou și tatăl de pe ecran, Wendell Pierce, a dezvăluit că obișnuiau să vorbească despre Prințul Harry folosind un fel de cod. „Îl întâlnise pe tipul ăsta mișto și vorbeam mereu codat despre el. Știi tu, „ce faci?” „Oh, merg la Londra, mă întorc din Londra, ce-o fi” a spus Pierce.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro