Ed Sheeran a fost rugat să cânte la Nunta Regală

L-au angajat prințul Harry și Meghan Markle pe Ed Sheeran ca interpret la nunta lor? Entertainment Tonight declară că Ed Sheeran a fost rugat să cânte la Nunta Regală – câștigătorul a două premii Grammy a fost rugat să cânte „câteva piese” la nunta lor de pe 19 mai. Cu toate acestea, artistul britanic nici nu a răspuns, nici nu a confirmat veștile, conform spuselor celor de la ET. 

Sheeran și-a exprimat în trecut dorința de a cânta la o nuntă regală. În decembrie când a fost întrebat dacă și-ar dori să cânte pentru primul dans al cuplului, a spus: „Nu am fost rugat.” Dar dacă ar fi fost invitat, ar fi dornic să performeze. „Da, de ce nu?” a mai adăugat el.

Aparent, aceea nu a fost prima dată când cântărețul de 26 de ani a răspuns la acea întrebare. „Sunt întrebat constant dacă îi știu pe membrii familiei regale. L-am întâlnit o dată pe Harry!” a spus celor de la ET cu câteva zile înainte. „Iar asta se întâmpla în 2011, la jubileul bunicii sale, iar eu eram ceva de genul „Hey”, „Hey… de-abia îl știu!”

Nu ar fi insolit pentru Harry și Meghan să aibă un artist de mare calibru la nunta lor din această primăvară. Prințului William și lui Kate Middleton li s-au cântat serenade de Ellie Goulding la recepția evenimentului lor de la Buckingham Palace din 2011. Prințesei Diana și Prințului Charles le-a cântat Kiri Te Kanawa  la ceremonia lor din 1981,

Palatul Kensington a dezvăluit astăzi că nunta lui Harry și Meghan va avea două recepții: una la St. George’s Hall. de după ceremonie, și încă o petrecere privată găzduită de Prințul Charles. Ne întrebăm la care dintre ele va participa Sheeran (dacă este întradevăr invitat).

Sheeran așteaptă și el să participe la propria nuntă. Artistul și prietena lui de mult timp, Cherry Seaborn, s-au logodit recent chiar înainte de Anul Nou.

Foto Credit: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro