Iată ce crede Kim Kardashian despre relația lui Scott Disick cu modelul de 19 ani, Sofia Richie

Femeile Kardashian iubesc să vorbească despre trei lucruri: salate, noua colecție miștoooooo Balmain și relația lui Scott Disick cu Sofia Richie. Acel ultim subiect a primit cele mai multe comentarii cu subînțeles. Mai întâi de toate, Kendall Jenner s-a referit la Richie drept „unul dintre copiii lui Disick”. Iată ce crede Kim Kardashian despre relația lui Scott Disick cu modelul de 19 ani, Sofia Richie.

Inclusiv conducătoarea clanului și a memelor, Kris Jenner, s-a băgat cu capul înainte, având și ea ceva de zis în privința celor doi. Acum câteva seri, în timpul emisiunii Keeping Up With the Kardashians, a adus noi apropouri la relația dintre cei doi punându-i lui Disick întrebări dezarmante despre Richie ale căror răspunsuri ar fi putut să le afle dintr-un search pe Google. „E de vârsta lui Kylie?” a întrebat Jenner, de parcă informația nu era deja disponibilă pe Internet. Bineînțeles, cea care mai lipsea din această ecuație dramatică este Kourtney Kardashian ieșind de undeva și zicând cu vocea ei monotonă că Disick se comportă „foarte nepoliticos”. Nici nu va avea nevoie de un motiv pentru a spune acest lucru. „Nepoliticos” e un cuvânt de umplutură în vocabularul Kardashian. Adică până și o cutie de carton poate fi nepoliticoasă.

Dar se parcă că iadul îngheață, pentru că una dintre surorile Kardashian-Jenner a spus ceva drăguț despre relația dintre Disick și Richie. Într-unul din secvențele confesionale din episodul de duminică, idolul parfumurilor Kim Kardashian a subliniat că ei „nu-i pasă” despre ce se întâmplă între Disick și Richie – ceea ce practic e echivalentul în termeni Kardashian la o recenzie bună de la New York Times.

Foto Credit: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro