Urarea lui Barack Obama pentru Michelle te va face să lăcrimezi

În afara fostelor sale obligații prezidențiale, dacă e un lucru la care excelă Barack Obama, acela este să conducă detașat la împlinirea îndatoririlor de soț pe Instagram. Anul trecut, când cel de-al 44-lea președinte american și Michelle Obama au fost văzuți petrecându-și vacanța pe un iaht, Obama a fost fotografiat ajutându-o pe fosta Primă Doamnă a Americii la o ședință foto. Așa că atunci când soția sa a împlinit 54 de ani, Obama i-a scris o adevărată declarație de dragoste. Urarea lui Barack Obama pentru Michelle te va face să lăcrimezi.

Obama, care nu a mai folosit așa des platforma socială de când i s-au încheiat cele două mandate, a postat o fotografie cu el și soția sa cu descrierea: „Nu numai că ești soția mea și mama copiilor mei, dar ești și cea mai bună prietenă a mea. Îți iubesc puterea, grația și hotărârea. Și te iubesc pe tine din ce în ce mai mult, cu fiecare zi ce trece. La mulți ani, @MichelleObama”. Postarea a făcut peste 3 milioane de likes.

Totuși, nu e singurul mod în care a sărbătorit-o pe Michelle. S-a mai și asigurat că un buchet de flori o aștepta pe masă înainte de a-și începe ziua, alături de un un bilet. Michelle, care a postat o poză cu amândoi pe Instagram, și-a arătat aprecierea scriind „Mulțumesc, @BarackObama, pentru florile care mă așteptu în birou de dimineață. Ești cel mai bun prieten al meu, cel mai mare fan, și n-o să mă satur niciodată să primesc bilețele și flori de la tine. Iar tuturor celor care mi-au trimis vederi și au postat pe social media, nici nu aveți idee cât de mult mă bucură toate urările. Știu că zilele de naștere pot fi dulce-acrișoare (54 de ani!), dar mesajele voastre pline de speranță, generozitate și căldură îmi reamintesc constant cât de norocoși și binecuvântați suntem cu toții.”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro