Patrick Dempsey a lansat o colecție de haine pentru Bluesalt

Patrick Dempsey își poate adăuga în CV și titlul de designer vestimentar, căci și-a unit recent forțele cu brand-ul Bleusalt pentru a-și lansa propria colecție de haine. Reunind nuanțe cenușii și nisipii, colecția capsulă are ca principală sursă de inspirație confortul, iar articolele sale variază între 50 și 350 de dolari.

Patrick Dempsey și-a lansat prima colecție de haine pentru Bluesalt

„A fost o adevărată plăcere pentru mine să îmi creez propria colecție pe care să o pot purta zi de zi”, a declarat actorul despre prima sa colecție capsulă pentru brand-ul sustenabil de lux.

„Trăiesc efectiv în Bleusalt; fie că mă aflu acasă, ies în oraș sau călătoresc. Sper să vă placă această colecție la fel de mult cât îmi place și mie”, a mai adăugat actorul.

Colecția formată din 6 piese, este inspirată de confort și include articole precum pantaloni, tricouri polo, blazere și șepci. Toate acestea poartă numele unor diverse locuri din Malibu.

Dempsey a colaborat de asemenea cu nevasta sa, Jillian, pentru a crea blazer-ul „big rock boyfriend”, descris ca fiind o variantă mai feminină a blazer-ului obișnuit pentru bărbați.

Brand-ul sustenabil de lux a fost lansat în 2017 de către Lyndie Benson, care a creat fiecare articol în parte folosind materiale cultivate din fibră botanică de fag.

Colecția lui Patrick Dempsey este disponibilă acum pe Bluesalt.

 

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro