Prințul Harry a dezvăluit că a cerut-o în căsătorie pe Meghan Markle în timp ce găteau pui la cuptor

Într-un interviu, Prințul Harry a dezvăluit că a cerut-o în căsătorie pe Meghan Markle în timp ce găteau pui la cuptor. 

În primul interviu televizat de la anunțarea logodnei, Prințul Harry și Meghan Markle au vorbit despre cum s-au cunoscut și cum relația lor este la fel de normală precum a celorlalte cupluri. Atât de normală încât și cererea în căsătorie nu a fost cu mare tam-tam, așa cum poate s-ar fi așteptat toată lumea.

Prințul Harry a mărturisit că a cerut-o în căsătorie pe Meghan într-o seară liniștită, în care se străduiau să prepare un pui la cuptor. „A fost atât de drăguț, natural și foarte romantic“, a povestit Meghan. „S-a așezat într-un genuchi… de fapt nici nu l-am lăsat să termine ce a avut de spus, am zis direct <<Pot să spun DA acum?>>“, a spus actrița.

Prințul Harry a adăugat că nici nu a avut timp să-i dea inelul că iubita lui a acceptat cererea în căsătorie și l-a îmbrățisat. „A fost un moment foarte drăguț. Eram doar noi doi și chiar am reușit să o surprind“, a spus acesta.

Bineînțeles, toată lumea s-a gândit că povestea puiului la cuptor care îți aduce o cerere în căsătorie e cât se poate de adevărată. Ina Garten, autoarea unor cărți de bucate, a scris un mesaj pe Twitter în care i-a felicitat pe cei doi îndrăgostiți apoi a adăugat: „întotdeauna am știut că puiul rumenit la cuptor are puteri magice!“

O utilizatoare a platformei a răspuns la mesajul ei spunând că și la ea a funcționat această rețetă.

Iată rețeta puiului rumenit la cuptor care îl va face să te ceară în căsătorie.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro