Prințul Harry și Meghan Markle au luat parte la nunta nepoatei Prințesei Diana

La o lună de la nunta lor, Prințul Harry și Meghan Markle au luat parte la o altă cununia religioasă, cea a nepoatei Prințesei Diana. Iată ce ținute au ales Ducele și Ducesa de Sussex pentru acest eveniment. 

Celia McCorquodale, fiica lui Lady Sarah McCorquodale, sora mai mare a Prințesei Diana, s-a căsătorit la sfârșitul săptămânii trecute cu partenerul ei, George Woodhouse. Cununia religioasă a avut loc la biserica St. Andrew and St. Mary din Stoke Rochford, Lincolnshire.

Mireasa a fost radiantă, într-o rochie albă de prințesă și cu un accesoriu prețios – tiara purtată de Prințesa Diana la propria ei nuntă din 1981.

 

La nuntă a luat parte și vărul miresei, Prințul Harry și soția acestuia, Meghan Markle, fiind prima nunta la care cei doi participă în calitate de Duce și Ducesă de Sussex.

Pentru acest eveniment, Meghan a ales o rochie cu mâneci lungi și print floral, Oscar de La Renta, care costă aproape 5.500 de dolari. Pe post de accesorii a purtat o pălărie micuță albă și pantofi albi cu toc înalt.

Prințul Harry a purtat un costum format din trei piese și a adăugat o pată de culoare prin cravata albastră, care se potrivea coloristic cu ținuta soției lui. Harry și Meghan și-au făcut aparția mână în mână și nu s-au despărțit nicio secundă pe tot parcursul nunții.

La nunta Celiei McCorquodale a participat și Louis Spencer, vărul sexy al Prințului Harry, care este fiul fratelui Prințesei Diana.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro