Prințul Harry și Meghan Markle în vizită în Irlanda

Meghan Markle și Prințul Harry se află zilele acestea într-o vizită oficială în Irlanda. GLAMOUR îți spune toate informațiile despre vizita regală în Irlanda și îți prezință toate ținutele purtate de Ducesa de Sussex. 

Prințul Harry și Meghan Markle se afla în Irlanda în prima vizită oficială a celor doi de când sunt soț și soție. Deși vizita este una foarte scurtă, de doar două zile, Ducele și Ducesa de Sussex au deja stabilite multe activități.

 

Imediat după încheierea festivităților de celebrare a 100 de ani de la înființarea Royal Air Force, eveniment ce a avut loc în Londra, Ducele și Ducesa de Sussex au plecat spre Dublin, unde au aterizat seara trecută. Meghan a coborât din avion într-o ținută verde Givenchy, formată dintr-un top cu mâneci de lungime medie și o fustă creion. Părul îi era strâns într-un coc îngrijit, iar pe post de accesoriu avea o geantă Strathberry. Prințul Harry a purtat un costum albastru închis și o gravată verde. Se pare că cei doi soți au vrut să celebreze țara în care au ajuns, alegând piese vestimentare în culoarea națională a Irlandei, verdele.

Vizita lor oficială a început cu întâlnirea cu Primul Ministru Leo Varadkar. Mai târziu, Ducele și Ducesa de Sussex au petrecut seara la un garden party la resedința ambasadorului britanic, unde Prințul Harry a primit invitații vorbindu-le în irlandeză.

În această dimineață, Prințul Harry și Meghan Markle s-au întâlnit cu președintele irlandez Michael D. Higgins și soția lui. Pentru întâlnirea cu președintele irlandez, Meghan Markle a ales o rochie verde Roland Mouret.

Pentru ziua de astăzi, în programul celor doi membri ai familiei regale britanice se mai află vizitarea Colegiului Trinity, a memorialului Marii Foamete din Irlanda anilor 1840, Muzeul Emigrării Irlandeze și vizitarea DogPath Labs, pentru a discuta despre startup-uri.

 Stai cu ochii pe GLAMOUR! Te vom ține la curent cu vizita Ducelui și Ducesei de Sussex în Irlanda. 

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro