Rachel Weisz este însărcinată

Rachel Weisz și Daniel Craig vor deveni părinți. Actrița a anunțat că este însărcinată și că așteaptă primul copil cu actorul din seria James Bond. 

După mai bine de șapte ani de căsnicie, Rachel Weisz așteaptă primul copil cu Daniel Craig. „Burtica se va vedea în curând“, a declarat actrița pentru  The New York Times„Eu și Daniel suntem atât de fericiți. Vom avea un mic omuleț. Abia aștept să-l întâlnesc pe el sau pe ea. Este un mister ce va fi“, a adăugat Rachel. Actrița nu a dezvăluit însă când va veni pe lume bebelușul.

Sarcina și creșterea unui copil nu este un mister pentru niciunul din cei doi soți. Rachel Weisz are un fiu de 11 ani, cu regizorul Darren Aronofsky, iar Daniel Craig are o fiică de 25 de ani cu actrița Fiona Loudon.

Atât Rachel Weisz cât și Daniel Craig sunt destul de privați atunci când vine vorba de viața lor personală, așa că ne bucurăm de orice declarație care vine din partea lor. Actrița, în vârstă de 48 de ani, a declarat recent că este foarte fericită în mariajul ei cu Daniel Craig. „Iubesc să fiu Doamna Craig. În carnetul de cecuri, pașaport și celelalte documente oficiale sunt Doamna Craig.“

 

 

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro