Rachel Weisz nu își dorește o versiune feminină James Bond

Cu toate zvonurile că următorul James Bond va fi interpretat fie de o femeie, fie de Idris Elba sau Harry StylesRachel Weisz, actrița și soția lui Daniel Craig, James Bond-ul curent, a afirmat pentru The Telegraph că nu susține ideea unei versiuni feminine pentru spionul britanic. 

De-a lungul ultimilor ani, actrițe precum Gillian Anderson, Priyanka Chopra și Emilia Clarke s-au arătat entuziasmate la ideea că ar putea juca rolul lui James Bond.

Regele spionajului a fost jucat până acum doar de bărbați albi încă de la început, dar se pare că a venit momentul ca franciza să evolueze și să primească o reîmprospătare firească. Chiar și Idris Elba, alegerea favorită a publicului, a declarat că își dorește o femeie pentru următorul rol 007.

rachel-weisz-nu-isi-doreste-versiune-feminina-james-bond

Desigur, fanii împătimiți ai clasicului Bond nu îmbrățișează cu toții această abordare. Cel mai recent, actrița câștigătoare a premiului Oscar, Rachel Weisz, a declarat că nu este prea atrasă de a ideea unei versiuni feminine a agentului 007 și asta pentru că Ian Fleming, scenaristul seriei originale, și-a devotat prea mult timp să creeze un anumit tip de personaj, relevant unui bărbat pentru a fi interpretat și care are o anumită relație cu femeile.

„De ce să nu ai propria ta poveste decât să te mulezi pe a altcuiva, fiind constant comparată cu predecesorii tăi bărbați? Femeile sunt fascinante și interesante și merită să aibă propria lor poveste” a spus actrița.

Și are dreptate. Femeile merită cu siguranță o franciză de talia „James Bond”, dar se va întâmpla oare asta?

 

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro