Regina a concediat-o pe corsetiera regală

Regina Elizabeth își primește sutienele de la compania de lenjerie de lux bazată în Londra Ringby & Peller din 1960. Însă conform unui raport BBC, regina a concediat-o pe corsetiera regală în urma publicării unei cărți care dezvăluie toate secretele probelor regale de sutiene.

Rigby & Peller au avut desemnată această sarcină pentru ultimele șase decade – însă contractul a fost retras după ce proprietara companiei, June Kenton, și-a publicat cartea, Storm in a D-Cup. Kenton însăși a avut postul de „corsetieră” oficială a Reginei Elizabeth din anii ’80, vizitând des palatul Buckingham pentru probe și lucrând pentru mai mulți membri ai familiei regale, printre care Prințesa Diana și Prințesa Margaret.

În autobiografia ei, publicată în martie 2017, femeia de 82 de ani a scris despre vizitele ei regale. Reprezentanții Palatului Regal însă i-au spus că nu le place cartea. Aceasta povestește via BBC:

„Mă întristează faptul că Palatul Buckingham a luat personal această poveste – e un fel de mărturie onestă despre ce s-a întâmplat în viața mea” spune ea. „Am spus doar că am fost acolo, nu ce s-a întâmplat. Nu am vorbit niciodată despre ce fac acolo cu ea, sau Regina Elizabeth sau Prințesa Margaret.”

Totuși, the Daily Beast indică faptul că Kenton chiar a împărtășit „decade de secrete” în cartea ei. Aparent ar fi descris „intrarea dărăpănată de la subsol” pe care o folosea pentru a intra în Palatul Buckingham, probele cu prințesa Diana – și momentul în care a măsurat-o pe Regina Elizabeth pe jumătate îmbrăcată în fața câinilor ei corgi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro