Semnificația din spatele noii brățări a lui Meghan Markle

O altă zi de luni, un alt outfit purtat de Meghan Markle care urmează să fie examinat și analizat. În ediția de astăzi, ne uităm la o nouă brățară delicată cu o cruce pe care viitoarea cumnată a lui Kate Middleton a purtat-o săptămâna aceasta. Iată semnificația din spatele noii brățări a lui Meghan Markle.

După cum v-ați putea imagina, să faci parte dintr-o familie regală înseamnă multă muncă. Lecții de etichetă și memorarea unor reguli demodate despre stil sunt doar un fel din toată cina de care e nevoie pentru a ne catapulta pe unul dintre noi, cei normali, chiar și faimoși, într-unul dintre cele mai înalte ranguri ale aristocrației britanice (pe fundal rulează un montaj din Princess Diaries). Markle, de departe, pare că se descurcă foarte bine până acum, dar a existat totuși un moment neluat în vizor ca fiind la fel de important, dar care este totuși un pas important din procesul „devenirii” unei regalități britanice: să fii botezat în Biserica Angliei, vechea instituției care datează încă de când Regele Henry al VIII-lea a făcut scandal regal și s-a despărțit de Biserica Catolică după ce Papa nu a fost de acord cu anularea căsătoriei sale cu Catherine of Aragon. Dăm pe repede înainte în 2018, iar Markle, care a fost botezată în biserica episcopală, este momentan unul dintre cei mai importanți membri ai Bisericii Anglicane după o ceremonie de botez ținută secret care a avut loc marți seara. (Apropo, Regina Elisabeta, este capul Bisericii Anglicane, conform tradiției regale.)

Nu a durat mult până ca Markle să fie văzută purtând o nouă brățară cu diamante și o cruce, în timpul unei vizite în Birmingham cu logodnicul ei joi. Cei de la People au făcut o cercetare și au ajuns la concluzia că bijuteria „reprezintă noua biserică de care aparține acum.” Se poate să fie, după cum se reportează, o piesă făcută la cerere, deși a pus-o deasupra unei alte brățări de $925 de la Birks, din colecția Rosée du Matin (un alt brand preferat de-al lui Markle).

Taguri:
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro