Tatăl lui Meghan Markle nu va mai participa la nunta fiicei sale cu Prințul Harry

Deși Thomas Markle urma să o conducă pe Meghan la altar, acesta nu va mai participa deloc la nunta fiicei sale cu Prințul Harry. Iată ce s-a întâmplat. 

Cu toate că era confirmat că tatăl lui Meghan Markle o va conduce pe aceasta la altar în ziua nunții, Thomas Markle nu doar că nu va mai face asta ci nu va participa deloc la marele eveniment din viața fiicei sale. Care este motivul?

Recent au apărut în presă fotografii în care Thomas Markle era surprins într-o librărie, răsfoind cărți despre Marea Britanie și într-un internet cafe, uitând-se la poze cu fiica sa și Prințul Harry. În alte imagini, bărbatul apărea într-un magazin, la retușuri pentru costumul pe care urma să-l poarte la nuntă.

Într-un articol al publicației Mail on Sunday, se arată că fotografiile nu au fost surprinse de paparazzi, ci au fost regizate după un scenariu bine pus la punct. Daily Mail a publicat imagini surprinse de camerele de supraveghere ale internet cafe-ului în care Thomas Markle vorbeste cu un fotograf. Publicația estimează că pozele au fost vândute pentru 100 de mii de dolari, însă alte zvonuri spun că suma a fost mult mai mică.

Samantha Markle, sora vitregă a actriței din Suits, a recunoscut că a fost ideea ei să regizeze fotografiile. Aceasta a spus că motivația nu a fost una financiară, așa cum s-a anunțat, ci a fost doar un efort pentru a arăta cum se pregătește Thomas Markle pentru cea mai importantă zi din viața fiicei lui.

Ieri seară, Palatul Kensington a anunțat într-un comunicat de presă că tatăl lui Meghan Markle nu va mai lua parte la nuntă: „Acesta este un moment profund personal pentru domnișoara Markle în zilele dinaintea nunții ei. Ea și Prințul Harry cer ca înțelegerea și respectul să fie extinse și către domnul Markle în această situație dificilă“.

Se pare că tatăl lui Meghan Markle a suferit un infarct săptămâna trecută, însă nu acesta ar fi motivul pentru care nu va mai participa la nuntă. Conform Us Weekly, el nu vrea să mai cauzeze alte greutăți familiei regale. „Meghan este dezamăgită că tatăl ei nu a vorbit cu copii lui pentru a-i opri să vorbească urât de ea în presă. Colaborarea lui cu Samantha, de care Meghan crede că el este mult mai apropiat, a rănit-o foarte tare“, a declarat o sursă pentru Us Weekly.

„Meghan este supărată și deranjată de întreaga poveste și vrea doar să treacă peste acest moment. Nu vrea să lase nimic să-i strice ziua și încearcă să se concentreze asupra week-end-ului care vine“, a adăugat sursa. Tatăl lui Meghan urma să o conducă pe aceasta la altar. În acest moment nu se știe cine îi va lua locul.

În mai puțin de o săptămână, Prințul Harry și Meghan Markle își vor uni destinele în fața a milioane de oameni din întreaga lume care vor urmări nunta. Iată care sunt lucrurile la care a trebuit să renunțe Meghan Markle pentru a putea intra în Familia Regală a Marii Britanii.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro