Viciul la care a renunțat Prințul Harry pentru Meghan Markle

Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle va fi evenimentul anului 2018, iar relația celor doi a avut un parcurs adorabil până acum.

Înainte să-i ceară mâna lui Meghan Markle, Prințul Harry era cel mai eligibil burlac al Angliei. Faimoasele sale escapade din cluburile de noapte erau îndeaproape documentate de paparazzii britanici. Între timp, apele s-au calmat, iar Harry a renunțat la câteva dintre vechile sale obiceiuri, odată ce a început să aibă o relație serioasă. Cu toate acestea, logodnica lui era încă nemulțumită de un viciu de care Harry nu părea că va scăpa: fumatul.

Ei bine, se pare că dorința lui Meghan Markle a fost împlinită, pentru că apropiații Prințului spun că a renunțat complet la fumat, pentru a-i face pe plac logodnicei sale. „Harry a promis că nu va mai fuma deloc acasă. Nu este deloc plăcut pentru Meghan, ea fiind nefumătoare. Așa că nu va mai sta mereu pe fereastră pentru o țigară rapidă. Harry s-a lăsat pentru Meghan”, a mărturisit un prieten al Prințului, potrivit Daily Mail.

Faptul că Harry a renunțat la fumat pentru Meghan este încă o dovadă că sunt un cuplu durabil, dacă aceste imagini nu v-au convins deja.

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro