5 mesaje pe care nu ar trebui să i le trimiți unei viitoare mirese

Cu tot stresul din perioada dinaintea nunții, un mesaj poate strica imediat starea de spirit a viitoarei mirese. Așadar, după ce ai primit invitația de nuntă, evită să îi trimiți un astfel de mesaj dacă nu ești o prietenă foarte apropiată de a ei.

  1. Nu e stilul meu, dar dacă ție îți place… – În cazul în care viitoarea mireasă îți trimite diverse poze cu rochia sau accesoriile alese, te rugăm, nu îi strica momentul de bucurie. Poate că nu sunt potrivite stilului tău, dar dacă ea este încântată fă tot posibilul și răspunde-i într-un mod pozitiv.
  2. Felicitări pentru logodnă! Abia aștept nunta! – Dacă nu ești o prietenă apropiată de a miresei nu este ok să presupui că vei fi invitată la acea nuntă. Un simplu mesaj cu felicitări și urări de bine este de ajuns.
  3. Ai reușit să slăbești cât ți-ai propus? – Pentru ziua nunții, toate miresele fac tot posibilul să arate cât mai bine, de aceea cu câteva luni înainte de a spune DA, acestea încep să mănânce mai sănătos sau să meargă la sală. În loc să o întrebi cât de mult a slăbit, cel mai bine este să o întrebi dacă regimul alimentar dă roade și dacă îl recomandă și altora.
  4. Uite, aici ar trebui să facem petrecerea burlăcițelor! – Ideea ta de petrecere a burlăcițelor poate să fie diferită de cea a miresei, așadar așteaptă să vezi care sunt planurile ei și ce idei are în legătură cu petrecerea burlăcițelor înainte de a-i sugera tu locații.
  5. Hei, tocmai am primit invitația ta, este invitat și… – Fie că este vorba despre noul tău iubit sau despre un tip de care îți place, nu trebuie să o întrebi acest lucru pe mireasă. Dacă pe invitația ta este menționat faptul că poți veni însoțită atunci este ok să-l inviți și pe iubitul tău, Dacă nu, își garantăm că te vei distra la fel de tare și dacă mergi neînsoțită!

Foto:northfoto

Taguri:
, ,
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro